Neuchatel?
Door: Floris
Blijf op de hoogte en volg Floris
12 December 2006 | Zwitserland, Neuchâtel
Verder hebben ze de oude kok eruit gebonjourd vanwege het toch wel erg eentonig eten van vaak slechte kwaliteit. Dit betekend niet dat de twee nieuwe koks die aangenomen zijn beter presteren. Voor de mensen die de wat oudere Beiaard club een beetje kennen. Yvo deed het toch duidelijk beter. Het enige verschil is eigenlijk dat ze wat ander eten op tafel zetten waardoor het toch weer enigszins te pruimen is. En als echte Hollander lekker “prakken” doet vaak wonderen.
Verder ben ik de afgelopen week eigenlijk vrij rustig geweest met stage. Ik moest wachten tot mijn bestelling binnen was en die zou pas donderdag avond binnenkomen. Aangezien ik twee achtereenvolgende dagen nodig heb om het te maken in de cleanroom, kon ik niet eerder beginnen dan maandag. Echter bleek afgelopen maandag dat ze een deur aan het vervangen waren in de cleanroom waardoor zonlicht vrij spel had en ik niets kon doen. Vandaag was het materiaal dat ik nodig had al gereserveerd en hopelijk kan ik morgen toch echt weer aan de slag. De tijd heb ik echter niet verspild want ik heb mijn verslag op het moment al zover af dat ik alleen de 5 aankomende weken nog hoef te rapporteren wat toch zeker niet zo veel werk zal zijn. Pluspuntje is dus dat ik in de kerstvakantie weinig tot niets hoef te doen en lekker kan beesten!!
Groetjes
Floris
Fototjes van wat sneeuw enzo.
12 December 2006 - 21:15
Kim:
Lekker nixen dus, en dat noemt men stage?? Mooie boel ;-) Hier ook alles rustig, de laatste loodjes zal ik maar zeggen.. Heb je nu al een dikke trui gevonden, als er sneeuw ligt.. :-) Ik hoorde vandaag op de weersvoorspelling dat een witte kerst toch nog mogelijk is hier in het nogal natte Nederland.. Dan hoef je die koelbox misschien toch niet mee te nemen, haha!! Succes nog en tot over een week of twee! Groetjes, Kim -
13 December 2006 - 16:34
Lietje:
Wanneer kwam je NL weer onveilig maken, en kom je dan met de trein of anders? Want er staat ergens in Suisse een snowboard van mij die nog naar NL moet voor 2 januari!!! -
19 December 2006 - 10:45
Dennis:
Komt dat even mooi uit, ik heb voor tweede kerstdag yvo als kok geregeld :-D Weet je al wat je dinsdag gaat koken? Volgens mij is het plan dat iedereen een gerecht meeneemt maar dit zal ik je zo even uitgebreid mailen.. Woensdag 27 de flessenkraker pakken?